Anadağ Köyü Yeşilova Mezrası İlkokulu
ANADAĞ KÖYÜ YEŞİLOVA MEZRASI YESILOVA KÜME EVLERİ NO 66 İÇ KAPI NO 1 DERECİK / HAKKARİ

VİZYON

VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını benimsemiş, sorun değil çözüm üreten, yaşadığı toplumla barışık doğayı tahrip değil imar eden, kendini tek yönden değil birkaç yönden geliştirmiş bireyler yetiştirmek olup öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerlerimizle evrensel insanlık değerlerini benimsemiş, özgüvenini tam sağlamış olarak bir üst öğrenime hazırlamaktır

MİSYON

MİSYONUMUZ Kültürel değerlerimizle donatılmış, bu değerleri evrensel boyutlara taşıma gayretine sahip, ecdadımızın ve insanlığın ortak kazanımlarını bir arada özümsemiş, medeniyetin asıl kaynağı olan özümüze dönme bilincini kazanmış, sadece ülkemizin değil tüm insanlığın problemlerine çözüm arayışı içinde olan ve evrensel barışa katkı sunan, kişisel yetenek ve kapasitesinin farkında olan, değişime ve gelişime açık milli ve manevi değerlerimize bağlı örnek nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır. İyi birey olarak hayatlarına devam etmelerini sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Sabahçı-öğlenci

Sabahçı-öğlenci